Besöksinformation plantskolan
Plantskolan är en bisyssla till våra ordinarie yrken och vi har således inga ordinarie öppettider för fysiska besökare. Plantskolan utgörs huvudsakligen av webbutiken. Trots att viljan är stor har vi tyvärr inte möjlighet att ta emot besökare för närvarande.

Dagnys Plantskola

Kontaktperson: Adam Appel
info@dagnysplantskola.se
Tfn: 016 5512324

Postadress
Gunnarskäl, Lindstugan
635 11 Eskilstuna.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.Besök vår återförsäljare Ecoflor på ReTuna utanför Eskilstuna!
På världens första återbruksgalleria ReTuna utanför Eskilstuna finns Ecoflor; en blomsterbutik utöver det vanliga. Med knivskarpt sinne för dekoration, färg och form har Maria och Karin Larsson skapat en inspirerande oas med både människa och miljö i åtanke. Här finner du, förutom växter och blomsterarrangemang också förädlade återbrukade föremål och annat som kan förgylla ditt hem och sinne. En butik som faller oss helt i smaken kort och gott. På Ecoflor kommer du framöver också kunna ta del av ett urval småplantor från vårat utbud och med Ecoflors utsökta prägel.
ecoflor.se / @ecoflor_retuna