Återförsäljare

Som ett komplement till vår webbutik erbjuder vi även våra samlarpelargoner hos utvalda återförsäljare under en begränsad tid under säsongen.

Bli återförsäljare?

Om du är intresserad av att sälja våra pelargonsticklingar i din butik är du välkommen att kontakta oss.
info@dagnysplantskola.se

Blommor & Jord (Alboga)

Blommor & Jord är ett sånt där ställe man ständigt längtar till. Beläget i ett vackert landskap hittar man denna blomsterbutik fylld med ögonskatter och inspiration. Mikaela Andersson som driver Blommor & Jord skapar synnerligen vackra kreationer för livets alla stunder för att nämna något av mycket hon är bra på.Precis intill hittar man även Mikaelas syster Martina Anderssons chokladteria Alboga Choklad.

Hitta hit:
Stommen 10, 524 96 Ljung (Se på karta)
blommorochjord.se / @blommorochjord

Ecoflor (Eskilstuna)

På världens första återbruksgalleria ReTuna utanför Eskilstuna finns Ecoflor; en blomsterbutik utöver det vanliga. Med knivskarpt sinne för dekoration, färg och form har Maria och Karin Larsson skapat en inspirerande oas med både människa och miljö i åtanke. Här finner du, förutom växter och blomsterarrangemang också förädlade återbrukade föremål och annat som kan förgylla ditt hem och sinne. En butik som faller oss helt i smaken kort och gott. På Ecoflor kommer du framöver också kunna ta del av ett urval småplantor från vårat utbud och med Ecoflors utsökta prägel.

Adress:
Folkestaleden 7 i Eskilstuna (Se på karta)
ecoflor.se / @ecoflor_retuna

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Dagnys Plantskolas webbplats. Genom att du fortsätter använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.  Läs mer